Vragen? 085-2103699

Klantenservice

Verzending & levering

Uw producten zullen binnen 3 werkdagen verstuurd worden. Het hangt van de vervoerder af of er een track en trace code beschikbaar is, maakt de vervoerder gebruikt van deze track en trace code dan zal deze naar u toegemaild worden zodra de bestelling bij ons wordt afgehaald. Mocht u hier nog vragen over hebben neem dan contact op via ons contactformulier.
De verzendkosten worden getoond, als u uw gewenste goederen/artikels in uw winkel mandje geplaatst heeft, dan kunt u de webshop de vrachtkosten laten berekenen door uw postcode in te vullen. Voor pallet vervoer komt er een vrachtauto de goederen bezorgen, mocht deze niet bij uw woning kunnen komen door b.v. dat de straat open ligt of dat de woning niet bereikbaar is met een vrachtauto/ trailer combinatie. Dan worden de goederen gelost op het punt waar de vrachtauto, in overleg met u, wel kan komen, mocht u hier niet mee eens zijn dan worden de goederen mee retour genomen en de kosten verekend met uw orderbedrag.

Garantie

Op al onze producten geven we een garantie van 1 jaar, heeft u een vraag hierover of wilt u garantie claimen dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Op sommige producten kan meer garantie zitten informeer hiervoor bij ons.

Artikelen & foto('s)

Let op ! De foto('s) kunnen afwijken van de omschrijving, in alle gevallen is de omschrijving bepalend voor het bestelde artikel.

Aangegeven gewichten bij producten

Let op ! De aangegeven gewichten op onze site geven niet de werkelijke gewichten aan, dit is alleen bedoeld voor het berekenen van de verzendkosten door de shop.

Ideal betaling

U heeft er vast wel wat van meegemaakt, dat niet altijd de ideal betalingen lukken i.v.m. storingen bij banken. Komt u wel in het Ideal betaalscherm uit maar lukt de betaling niet dan ligt het aan een storing bij de desbetreffende bank, kijk dan voor meer informatie op deze website :

www.allestoringen.nl

Verzekerd versturen

Maak gebruik van de optie " extra verzekeren" om uw product te verzekeren tegen schade of verlies tijdens transport, deze optie krijgt u te zien bij het afrekenen.

Retourbeleid

Als particulier valt u onder recht van retour, neem vooraf contact met ons op via de mail voor de details van het retour sturen van het product.

To Top